İkinci El Eşya Alma Satma Prosedürleri

İkinci el eşya alma satma prosedürleri

İkinci el ikinci el eşya alan yerler alım satım işlemleri günümüzde önemli yer kaplayan sektördeki en çok tercih edilen işlemlerin arasındadır. Tüm resmi kurum ve kuruluşlardan eğitim alarak yetki belgesi elde eden kurumsal veya kişisel yapılar. Artık eşya alım satma projeleri için evraklar ile resmi olarak çalışmalar sağlamaktadır.

Çalıntı İkinci El Eşyalarına Karşı Alınan Önlemler

Mobilyalar, Ofis eşyaları.

Elektronik aletler, Bilgisayar Plazma tv.

Diğer tüm ikinci el eşyalar için acaba çalıntı’mıdır düşüncesi son yıllarda hemen hemen her tüketicinin aklına gelmiştir

Satın alınan ürünler alınmadan önce sahiplerinin tüm bilgilerinin yazıldığı evraklar oluşturulmalıdır. Böylece ülkemizde çalıntı eşya olaylarına karşı kesin çözüm ile çalışıyoruz. Düşünsenize kim başkasının çalınan eşyasını almak ister ? Kesinlikle hiç kimse istemez umarım doğru düşünüyorumdur.

Mağazalarımızın vitrinlerinde satışa sunduğumuz tüm ikinci el ikinci el eşya alan yerlerlar evraklı ve çoğuda halen garanti kapsamında olan ürünlerdir. Gönül rahatlığı ve güven ile ihtiyacınız olan tüm eşyaları satın alarak sağlıklı bir şekilde kullanabilirsiniz.

 

Bir Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.