Pendik İkinci El Spor Aletleri

Ekip olarak spor ve spor aletleri bulundurmaya çok önem gösteriyoruz. Pendik ikinci el spor aletleri alım satım işlemlerini de ekiplerimiz gerçekleştirmektedir. Her çeşit eşya bulunan akın spot mağazalarımızda uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır.

Pendik ikinci el spor aletleri olarak satışını yaptığımız ürünlerde pas yada kullanımdan ötürü hasar bulunmamaktadır. Pendik ikinci el eşya alanlar yazımızı okuyarak bakım ve sağlamlaştırma hizmetimiz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Çalışmalarımızı tamamiyle güven ortamında sürdürerek satın almak istediğiniz ikinci el eşya ürünlerini teslim etmeden önce para alışverişi gerçekleştirmiyoruz. Web sitemiz üzerinden yada diğer satışa kanallarımızdan beğenmiş olduğunu Pendik ikinci el spor aletleri ürünlerimizi önce evinize kurulumunu gerçekleştikten sonra ardından ödeme yapmaktasınız.

İkinci El Eşya Çeşitliliği

Akın spot mağazalarımızda ev, iş yeri ve spor salonu gibi her çeşit eşya bulunmaktadır. İhtiyacınız olabilecek ve spor salonu açacağınız zaman bile tamamiyle firmamızdan salonlarınıza gerekli eşyaları firmamızdan satın alabilirsiniz. En uygun fiyatlar ile satışa sunduğumuz binlerce çeşit ikinci el eşya bulunmaktadır.

İkinci el eşya alım satım işlemi gerçekleştirdiğimiz alanlar,

  1. Ev eşyaları
  2. İş yeri eşyaları
  3. Ofis eşyaları
  4. Spor salonu eşyaları
  5. Kapanan mağaza eşyaları

gibi çeşitlerde alışveriş hizmetimiz bulunmaktadır. Çalışma prensibimiz olarak mağazamızda bulunmayan eşya yoktur. Kimi ürün tek de olsa herhangi bir müşterimiz bizlere ulaştığında yok dememek adına her çeşit eşyayı ikinci el olarak bulundurmaktayız.

Fırsat Reyonundaki Eşyalar

Mağaza satış alanlarımızın geniş olması sebebi ile çeşitli reyonlara bölünmüştür. Fırsat reyonlarımızda fiyatları %50 ye varan indirimler yapılmış ikinci el eşya çeşitleri bulunmaktadır. Pendik ikinci el spor aletleri yada tüm ikinci el ev eşyası olarak satın almak istediğiniz eşyalar çok uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır.

Fırsat reyonlarından yapacak olduğunuz alışverişlerde herhangi bir ekstra ücret talep edilmeden taşıma ve montajlama hizmeti ücretsiz olarak verilmektedir.

Garantili ikinci el eşya reyonundan yapacak olduğunuz alışverişlerde mağaza yetkilimiz tarafından belirli süre verilerek imza altına alınmaktadır. Belirtilen süre içerisinde oluşabilecek arıza yada kullanıma engel durumlarda tarafımızca ‘garanti‘ kapsamında müdahale edilmektedir.

Tüm çalışma prensibimiz müşterilerimizin menfaatleri adına düzenlenerek Pendik bölgesinde ikinci el eşya alışveriş hizmeti verilmektedir.

Bir Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.