Başakşehir Kullanılmış Eşya

Ev ve iş yerlerinizden satmak istediğiniz tüm eşyaları firmamıza satabilirsiniz. Başakşehir kullanılmış eşya alım satım hizmeti veren firmamız alışveriş hizmetini aynı gün tamamlamaktadır. Ayrıca en iyi fiyatlar ile akın spot firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Bölgenizde bulunan Başakşehir ikinci el eşya alanlar ekiplerimiz dairenize hazırlıklı gelerek sizlere kısa sürede çözüm sağlamaktadır.

Satmak istediğiniz eşyaların adedi fark etmeksizin anında alım gücüne sahiptirler. Güvenle ikinci el eşya hizmeti alabileceğiniz firmamızdan haftanın tüm günleri ve günün her saati destek alabilirsiniz.

Başakşehir ikinci el eşya alanlar yazımızdan bölgenizde verilen hizmet hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bakımlı Eşyalar

Eşya alan ekiplerimiz tarafından satın alınan tüm eşyalar firma bakım merkezlerinde temizliklerden geçmektedir. Başakşehir kullanılmış eşya olarak satın alınan tüm eşyalar bakımlardan sonra sıfır ayarında satışa çıkarılmaktadır. Akın spot firmamızdan ikinci el eşya olarak hizmet verdiği eşyalar,

Başakşehir kullanılmış eşyaTelevizyon,
Beyaz eşya,
Ofis mobilyası,
Koltuk takımı,
Yatak odası,
Baza,
Çekyat,
Çalışma masası,
Masa,
Fırın,
Mikrodalga,
Ankastre,
Mini buzdolabı,
Dolap,

ev ve iş yerlerinizin ihtiyacı olabilecek tüm eşyaları firmamızdan alışveriş hizmeti gerçekleştirebilirsiniz. Aynı gün hizmet veren firmamız üstelik piyasada ki en iyi fiyatlar ile hizmet vermektedir. Her çeşit ikinci el ev eşyası çeşitlerine firmamızdan ulaşabilirsiniz.

Akın spot farkı ile aynı gün güvenli ikinci el eşya da alışveriş imkanı sunmaktayız.

Güvenli Alışveriş İmkanı

Firmamız tarafından sunulan ikinci el eşya hizmetinde kusursuz çalışmalar gerçekleştirmekteyiz. Firmamızdan satın alacağınız tüm eşyalara akın spot firma güvencesi verilmektedir. Bir çok eşya çeşitlerimizde kendi markaları tarafında garanti süreleri devam etmektedir.

Garanti süreleri biten eşyalarımızın da satın alma esnasında firma yetkilimiz tarafından belirli süre garanti verilecektir. Garanti kapsamı içerisinde oluşabilecek kusur ve kullanıma engel teşkil eden durumlarda teknik ekiplerimiz anında müdahale edecektir.

Dürüst, güvenilir ve işini severek yapan bir firmadan ikinci el eşya alışveriş yapabilirsiniz. İlçeniz Başakşehir bölgesinde aynı gün en iyi fiyatlar ile hizmet alabilmek için hemen bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

İkinci el eşya alanlar olarak evinizde bulunan eşyaların hepsini satabilirsiniz. Çağrı merkezi yetkililerimiz sizlere en doğru ve net bilgiyi vereceklerdir.

Bir Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.