Uzun yıllardır ikinci el eşya alan yerler sektöründe hizmet veren firmamız en iyi ürün sunumu gerçekleştirmektedir. 2. El Eşya Satın Al düşünüyorsanız en doğru yerdesiniz. Akın spot firması olarak bizler her ürünümüze ayrı ayrı değer vererek en iyi duruma getiriyoruz.

Bir eşyayı satın aldığımız zaman ustalarımıza emanet ederek eşyanın kullanılabilirliğini arttırıyoruz. Aldığımız gibi hemen satışa sunmuyoruz. Mobil gezici ekiplerimiz ürünleri atölyemize teslim ederek tüm bakımları yapılarak satışa sunmaktayız. Atölyemizden mağazamıza teslim edilmeden tüm detaylı temizlik işlemi yapılarak ürün sıfır ayarına getirilmektedir. Tüm satışa sunduğumuz eşyalar sıfır ayarında ve kullanışlı olarak satılmaktadır.

İkinci El Eşyaların Analizleri

Tüm 2. El Eşya Satın Al ürünlerine web sitemiz üzerinden ulaşabilmektedir. Sitemizden beğeneceğiniz ürünleri seçip bizlere bildirebilirsiniz. Beğenmiş olduğunuz eşyaları aynı gün içinde kendi taşıma ekibimiz dairenize kadar sorunsuz bir şekilde getirecektir. Her beğendiğiniz ikinci el eşya ürünlerinin geçmişini ve ne kadar kullanıldığını çok iyi biliyoruz. Sizlere satın alacağınız ürünler hakkında da net bir geçmiş bilgisi verebiliriz.

Kullanışsız yada hırpalanmış ürünleri satın almıyor ve müşterilerimize sunmuyoruz. Alacak olduğunuz eşyaları bir kaç firma ile firmamızı karşılaştırabilirsiniz. Sizlere en iyi fiyat garantisi veriyoruz. Piyasada çok pahalı satılan ama ürünün değerinin belli olduğu eşyalar vardır. Bu sebeple bizlerden fiyat almanız Aile bütçenize katkı sağlayacaktır.

Ürün Sevkiyatı

Mağazamız yada 2. El Eşya Satın Al web sitemizden beğendiğiniz tüm ürünleri dairenize kadar kendi ekibimiz özenle taşımaktadır. Eski usul şoför yok, araba bozuk gibi söylemleri ortadan kaldırarak bu sektörü profesyonel hizmet anlayışına getiriyoruz.

Fotoğraflar kısmında yada mağazamızda da göreceğiniz üzere tüm ürünlerimiz sıfır ayarında olmaktadır. Bunun sebebi ise sizlere en iyi eşya ile beraber en iyi hizmeti de vermektir. Dilerseniz mağazamızda bulunan eşyaların farklı farklı resimlerini de talep edebilirsiniz.

Resimlerden beğenerek almış olduğunuz ürünlerde her hangi bir farklılık tespit ederseniz anında değişim yapılmaktadır. Asla bu gibi firmaların düzenleri gibi çalışmamız yoktur. İşini hakkaniyet ile yapan ekibimiz, sizlere kusursuz hizmeti çalışma prensibi olarak benimsemiştir. Gün gün artan marka değerimiz 2. El Eşya Satın Al hizmetinde İstanbul semtlerinde daima seçilen firma olmaktayız. Bu vesile ile sizlerden gelen yoğun talep için teşekkür ederiz.

[stm_sidebar sidebar=”1683″]